Έχετε απορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας; Δείτε τις πιο συχνές ερωτήσεις που έχουμε συγκεντρώσει μετά από ερευνα με τους πελάτες μας!

Προωθεί και διανέμει τους πιο γνωστούς τίτλους περιοδικών σε χώρους αναμονής όπως: Καφετέριες, Κομμωτήρια & Κέντρα Αισθητικής, Παιδότοπους & Ψυχαγωγικά Πάρκα, Αθλητικά Κέντρα & Γυμναστήρια, Ξενοδοχεία, ΙΚΤΕΟ & Πλυντήρια Αυτοκινήτων, Διαγνωστικά Κέντρα, Ιατρικά & Δικηγορικά γραφεία.

Προμηθεύεστε τα προτελευταία τεύχη των εμπορικότερων περιοδικών, με συνολικό κόστος χαμηλότερο κατά 70 – 90 % σε σχέση με την αγορά εντός του μήνα από τα σημεία πώλησής τους.

Όχι. Δεν υπάρχουν ούτε συμβόλαια ούτε δεσμεύσεις. Αρχίζετε και διακόπτετε τη συνεργασία μαζί μας όποτε εσείς το επιλέξετε.

Στην Εύα Επικοινωνία έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε το πακέτο που ανταποκρίνεται περισσότερο στο πελατολόγιό σας. Οι προτάσεις μας κατηγοριοποιούνται με βάση το φύλο και την ποσότητα των περιοδικών (ανδρικά, γυναικεία).

Φυσικά και μπορείτε! Με ένα τηλεφώνημα στην εταιρία μας, μέχρι και τις 25 κάθε μήνα.

Η δημιουργία πακέτου κατά περίπτωση δεν είναι εφικτή.

Το πακέτο Α περιλαμβάνει από 20 έως 25 περιοδικά, ενώ τα πακέτα Β και Γ περιλαμβάνουν από 30 έως 35 περιοδικά.

Στην Εύα Επικοινωνία επιδιώκουμε να παραλαμβάνετε όλα τα περιοδικά που αντιστοιχούν στο πακέτο σας, άμεσα και σε άριστη κατάσταση. Ωστόσο κάποια μεμονωμένη έλλειψη μπορεί να παρατηρηθεί, για τους παρακάτω λόγους:

Α) Εάν το περιοδικό έχει εξαντληθεί κατά τον προηγούμενο μήνα, από τα σημεία διάθεσής του.

Β) Λόγω καθυστέρησης στην περισυλλογή των τευχών και κατά συνέπεια στην παράδοσή τους στην εταιρία μας.

Το Stand διατίθενται από την εταιρία μας ΔΩΡΕΑΝ.

Η παραλαβή των περιοδικών από πλευράς Εύα Επικοινωνία πραγματοποιείται έως την 1η κάθε μήνα και η συσκευασία και αποστολή γίνεται ενός των 5 πρώτων ημερών. Η παραλαβή των πακέτων από πλευράς πελατών μας, ολοκληρώνεται έως τις 10 κάθε μήνα.

Στόχος μας είναι να σας παράσχουμε τα πιο πρόσφατα τεύχη. Όλα τα εβδομαδιαία περιοδικά είναι του αμέσως προηγούμενου μήνα, ενώ τα μηνιαία είναι του τελευταίου διμήνου και παλαιότερα. Αυτό συμβαίνει διότι ακόμη και κάποια μηνιαία τεύχη παραμένουν για περισσότερο από ένα μήνα στα σημεία πώλησής τους.

Βασική μας επιδίωξη είναι να εξασφαλίσουμε για τους πελάτες μας τα εμπορικότερα και πιο αναγνωρισμένα περιοδικά της αγοράς και την μακρόχρονη διατήρησή τους. Έτσι καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να εμπλουτίζουμε τα πακέτα που προσφέρουμε με νέους τίτλους και νέες κυκλοφορίες.