Η Εύα Επικοινωνία ιδρύθηκε το 2005 με σκοπό την ανάπτυξη ενός δικτύου διανομής εντύπων και περιοδικών, σε χώρους αναμονής και ψυχαγωγίας.

Έπειτα από 13 έτη λειτουργίας, η πρωτοτυπία του επιχειρηματικού μας σχεδίου και η ανάπτυξη σταθερών σχέσεων συνεργασίας, μας αποδίδει την ηγετική θέση στον κλάδο, με παρουσία σε 2.500 σταθερά σημεία και χώρους αναμονής όπως:

  • Καφετέριες
  • Κομμωτήρια & Κέντρα Αισθητικής
  • Παιδότοπους & Ψυχαγωγικά Πάρκα
  • Αθλητικά Κέντρα & Γυμναστήρια
  • Ξενοδοχεία
  • ΚΤΕΟ & Πλυντήρια Αυτοκινήτων
  • Διαγνωστικά Κέντρα
  • Ιατρικά & Δικηγορικά γραφεία
Εύα Επικοινωνία

Με οδηγό την διαρκώς αυξανόμενη εμπιστοσύνη των πελατών και των επιχειρήσεων που συνεργαζόμαστε, η Εταιρία μας προχώρησε στην μετακίνησή της σε σύγχρονες εγκαταστάσεις που επιτρέπουν την ταχύτατη διανομή και παράδοση των περιοδικών και των εντύπων σε άριστη κατάσταση.

Μέσα από την ανάπτυξη στρατηγικών συνεργασιών με τις εκδοτικές εταιρίες, εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας, τους πιο εμπορικούς τίτλους περιοδικών διακινώντας άνω των 90.000 περιοδικών κάθε μήνα στην Αττική και στις 30 μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδος.

Οι στόχοι μας

Η ευχάριστη παραμονή των πελατών στον επαγγελματικό σας χώρο.

Η αύξηση της αναγνωσιμότητας και της αναγνωρισιμότητας των περιοδικών.

Το Όραμά μας

Όραμά μας είναι η πλήρης και ολοκληρωμένη επικοινωνιακή υποστήριξη όλων των επιχειρήσεων και η βελτίωση των συνθηκών αναμονής κάθε σύγχρονης επιχείρησης.

Το Δίκτυο Πωλήσεων

Για την επίτευξη των στόχων μας βασιζόμαστε σε ένα ευέλικτο και ταχύτατο δίκτυο αντιπροσώπων και διανομέων.

Το σημαντικότερο πλεονέκτημα του δικτύου μας, είναι η άμεση επικοινωνία σας με τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο της εταιρίας μας. Μέσω των αντιπροσώπων, εξασφαλίζουμε την ταυτόχρονη και ομοιόμορφη παροχή των υπηρεσιών μας, ανεξαρτήτως του τόπου εγκατάστασης της κάθε επιχείρησης.

Έτσι, οι παραδόσεις μας πραγματοποιούνται πανελλαδικώς, μέσα στο πρώτο δεκαήμερο κάθε μήνα. Για το δίκτυο Αττικής με αντιπροσώπους ανά Δήμο. Για το δίκτυο Περιφέρειας με αντιπροσώπους ανά Νομό.

Οι άνθρωποι

Νίκος Μηναδάκης
Υπεύθυνος Ανάπτυξης & Προβολής

Καπερνάρος Παναγιώτης
Οικονομικός Σύμβουλος

Αδαμαρέτσος Σωτήρης
Νομικός Σύμβουλος

Άρτεμις Πούλου
Επικοινωνία & Συντονισμός Δικτύου

Μερσίνη Βερέμη
Γραμματειακή υποστήριξη

Καπερνάρος Αλέξανδρος
Λογιστήριο

Γιώργος Λούκος
Υπεύθυνος Αποθήκης

Πέτρος Ταλιούρας
Διανομή-Διακίνηση

Γιώργος Μπριλάκης
Διανομή Αττική

Χριστοφορίδης Θεόδωρος
Διεύθυνση Μηχανογράφησης